Karin Kruisweg

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam werkte ik ruim elf jaar bij diverse werving en selectiebureaus, waarvan een aantal jaren als interim recruiter bij uiteenlopende organisaties. Hiermee heb ik een brede kennis van de arbeidsmarkt opgedaan en mij verdiept in verschillende functiegebieden.

Mijn drijfveer is het werkelijk bieden van toegevoegde waarde. In mijn werk raakte ik steeds meer geboeid door de loopbaankeuzes die mensen maken en de redenen die daaraan ten grondslag liggen. Maar ook door de manier waarop mensen met die keuzes omgaan en het effect daarvan op hun welzijn en prestaties.

Resultaatgerichte loopbaancoaching is een passie

Mijn belangstelling voor resultaatgerichte loopbaancoaching groeide, en werd gaandeweg, zeker na het volgen van de post-hbo opleiding Loopbaancoaching van Adviesbureau Hoogendijk, een passie. Een passie waar ik inmiddels werk van heb gemaakt.

In mijn werkwijze staan empathisch vermogen, betrokkenheid en enthousiasme centraal. Met mijn praktische en resultaatgerichte aanpak begeleid ik mijn cliënten met succes naar een voor hen bevredigendere werksituatie of -omgeving. Altijd met het uitgangspunt dat cliënt en coach vanuit een sfeer van veiligheid, vertrouwen en betrokkenheid samenwerken.

logoNoloc.png

Erkend loopbaancoach


Ik ben een NOLOC Erkend Loopbaanprofessional en werk vanuit Abcoude en Amsterdam. Naast Loopbaancoach ben ik werkzaam als Integratief Therapeut, zie hiervoor: www.quadrivium-inzicht.nl en ben ik Mindfulnesstrainer.

Zie ook: www.gcoach.nl