Route

Abcoude
Route voor de auto


Vanuit de richting Amsterdam
Volg de A2 richting Utrecht. Neem afslag Abcoude. Volg de borden richting Abcoude. Neem de tweede straat rechtsaf. Mijn praktijk bevindt zich aan het eind van deze straat aan de rechterkant. Gratis parkeren.


Vanuit richting Utrecht


Volg de A2 richting Amsterdam. Neem afslag Abcoude. Volg de borden richting Abcoude. Neem de tweede straat rechtafs. Mijn praktijk bevindt zich aan het eind van deze straat aan de rechterkant. Gratis parkeren.

Vanaf Station Abcoude


Loop vanuit het station linksaf richting centrum. Volg de weg, ga met de bocht mee naar rechts de Broekzijdselaan in. Sla linksaf het Dokter van Doornplein in (met aan de linkerhand het Piet Mondriaangebouw) en loop deze uit. Aan het eind van deze straat linksaf de Amsterdamsestraatweg in. Blijf de weg volgen. Vanaf de kerk heet het Hoogstraat. Wandel door, een klein bruggetje over, langs het Markvelt, een tweede brug over, tot aan het Gemeentehuis. Neem de tweede straat linksaf. Mijn praktijk bevindt zich aan het eind van deze straat aan de rechterkant

Amsterdam

Quadrivium Loopbaancoaching bevindt zich in Pand020. Pand020 is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid met de auto is goed.

Openbaar vervoer


Neem vanaf Amsterdam CS buslijn 22 (halte Nassauplein) of buslijn 18 (halte Haarlemmerplein); vanaf Amsterdam Sloterdijk buslijn 60 (halte Westerpark). Verder tramlijn 10 (halte Van Limburg Stirumplein) en tramlijn 3 (halte Haarlemmerplein). Zie verder www.gvb.nl of www.9292ov.nl.

Route voor de auto


Neem vanaf de A10-West de afrit s103 (Haarlemmerweg). Het terrein bevindt zich aan uw linkerkant over het water na het opdoemen van de voormalige Westergasfabriek.

Utrecht

Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie ligt op loopafstand van het Centraal Station. Er kan geparkeerd worden aan de gracht of in een parkeergarage (betaald parkeren).

Vanaf Utrecht Centraal


Lopend van Utrecht Centraal station: U vertrekt vanaf Moreelsepark. Na 70 meter rechtdoor (Moreelseviaduct). Na 30 meter rechtdoor (Mariaplaats). Na 260 meter rechts aanhouden (Springweg). Na 180 meter links afslaan (Haverstraat). Na 150 meter rechtdoor (Hamburgerbrug). Na 20 meter rechtdoor (Hamburgerstraat). Na 170 meter rechts afslaan (Nieuwegracht). U bent gearriveerd bij het eerste pand aan uw rechterhand (Op de hoek Hamburgerstraat/Nieuwegracht).

Route voor de auto


Vanuit de richting Arnhem
A12
Bij knooppunt Lunetten aanhouden Ring Utrecht/Nieuwegein Afrit 16 t/m 18. Volg richting Nieuwegein/Jaarbeurs/Centrum. Neem afrit 18 richting Houten/Industrieterrein Nieuwegein. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Hoograven/Lunetten. Dit is de Waterlinieweg. Volg de Waterlinieweg rechtdoor tot rotonde De Berekuil. Neem op de rotonde De Berekuil de vierde afslag richting Wilhelminapark. Ga na 100 meter bij de verkeerslichten linksaf en houd direkt rechts aan. Ga over het spoor op de rotonde driekwart links, de Maliebaan op. Ga bij de verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat rechtdoor. Ga aan het einde van de Maliebaan bij de kruising rechtdoor. Ga na 300 meter bij de stoplichten rechtdoor. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts de brug over. Na de brug rijdt u rechtdoor. Ga bij de 4e brug linksaf. U bent gearriveerd bij Nieuwegracht 29.
Vanuit de richting Breda A27

Volg richting Almere en neem voorbij knooppunt Lunetten afslag 29 Centrum/Rijnsweerd. Ga aan het einde van de A28 op de T-splitsing rechtsaf de Waterlinieweg op richting Wittevrouwen. Volg de Waterlinieweg rechtdoor tot rotonde De Berekuil. Neem op de rotonde De Berekuil de vierde afslag richting Wilhelminapark. Ga na 100 meter bij de verkeerslichten linksaf en houd direkt rechts aan. Ga over het spoor op de rotonde driekwart links, de Maliebaan op. Ga bij de verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat rechtdoor. Ga aan het einde van de Maliebaan bij de kruising rechtdoor. Ga na 300 meter bij de stoplichten rechtdoor. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts de brug over. Na de brug rijd u rechtdoor. Ga bij de 4e brug linksaf. U bent gearriveerd bij Nieuwegracht 29.
Vanuit de richting Den Bosch
A2
Op knooppunt Oudenrijn aanhouden Ring Utrecht (zuid) richting Arnhem A12. Volg richting Houten A27/Nieuwegein. Neem afrit 18 richting Houten/Industrieterrein Nieuwegein. Neem op de rotonde de derde afslag richting Hoograven/Lunetten. Dit is de Waterlinieweg. Volg de Waterlinieweg rechtdoor tot rotonde De Berekuil. Neem op de rotonde De Berekuil de vierde afslag richting Wilhelminapark. Ga na 100 meter bij de verkeerslichten linksaf en houd direkt rechts aan. Ga over het spoor op de rotonde driekwart links, de Maliebaan op. Ga bij de verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat rechtdoor. Ga aan het einde van de Maliebaan bij de kruising rechtdoor. Ga na 300 meter bij de stoplichten rechtdoor. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts de brug over. Na de brug rijd u rechtdoor. Ga bij de 4e brug linksaf. U bent gearriveerd bij Nieuwegracht 29.